Werkplaats

Op je auto moet je kunnen vertrouwen. Het is een gebruiksvoorwerp en is slijtage gevoelig, dus er kan natuurlijk onverwachts wat gebeuren, maar dat risico kun je beperken tot een minimum. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, blijft je auto in goede conditie. Maar wat is ‘regelmatig’ en wat moet er precies gedaan worden?

Regelmatig onderhoud
Maatwerk is in de afgelopen jaren ook doorgedrongen tot de garagewereld. We spreken niet meer van een standaard grote en kleine beurt, maar kijken naar wat jouw auto nodig heeft. Dat baseren we op onder meer het onderhoudsschema van de fabrikant, de kilometerstand en hoe lang het geleden is dat er onderhoud aan de auto is geweest en wat er toen uitgevoerd is.

Wat er wordt gedaan
In onze werkplaats repareren en onderhouden wij auto’s van alle automerken. Van jong tot oud, klein tot groot, personen- of bedrijfsauto’s. Welk type auto je ook hebt; wij voeren het onderhoud en reparaties uit volgens het fabrieksvoorschrift. Hierdoor blijft fabrieksgarantie gewoon behouden, zodat je daarvoor niet aan een merkdealer vast zit.

 

Lees meer over de werkplaats:

Fabrieksgarantie

Onderhoud lease en bedrijfswagens

Vervangend vervoer

 

 

HomeWerkplaats