Werkplaats

In onze werkplaats kun je terecht met allerlei verschillende merken auto’s. Wij durven wel te zeggen dat wij in Hoogeveen het beste alternatief voor een merkdealer zijn. Wat je auto ook nodig heeft, wij kunnen alle reparaties aan je auto uitvoeren, maar ook het onderhoud (zowel een grote als een kleine beurt) en de APK verzorgen.
Heb je een hele jonge, hybride, elektrische of nieuwe auto? Geen probleem, de fabrieksgarantie van je auto blijft gewoon behouden als wij je auto onderhouden.
Helemaal praktisch nu veel dealerbedrijven niet meer in Hoogeveen te vinden zijn. Voor onderhoud of reparatie aan je Seat, Kia, Nissan, Mazda of Honda hoef je niet apart naar Assen, Meppel of Emmen te rijden, maar kun je bij ons aan de Buitenvaart terecht.

Hoge kwaliteit voor een gunstige prijs

De onderdelen die we voor je auto gebruiken zijn van de beste kwaliteit. Dit is dezelfde kwaliteit als een origineel merkonderdeel, alleen dan tegen een gunstigere prijs. Ook kunnen wij garanderen dat je bij ons niet teveel betaald. Ons uurtarief ligt gemiddeld 30% lager dan bij een dealerbedrijf.

Kennis en ervaring

Je auto is in goede handen bij onze ervaren monteurs. Zij gaan regelmatig op bijscholing om de nieuwste kennis en technieken te leren. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en software om ook de elektronica in je auto uit te lezen. Dus ongeacht het merk of leeftijd van je auto, zelfs met een nieuwe, elektrische of hybride auto kun je bij ons terecht.

Open en transparante werkwijze

Als jij je auto brengt voor onderhoud of reparatie, nemen wij vooraf de kosten met je door. Zo weet je waar je aan toe bent. Wij geven je een optimaal advies, maar jij beslist wat wij voor je gaan uitvoeren. Versleten of kapotte onderdelen die worden vervangen mag je altijd bekijken. Hier doen wij niet moeilijk over.

Werkplaatsafspraak maken

Lees meer over de werkplaats:

Onderhoud

APK

Remvloeistof verversen

Aircoservice

Onderhoud lease en bedrijfswagens

Vervangend vervoer

Fabrieksgarantie

Onderhoud en reparatie KIA

Onderhoud en reparatie Seat

Onderhoud en reparatie Nissan

Onderhoud en reparatie Honda

Onderhoud en reparatie Mazda

HomeWerkplaats