Volledig online je auto kopen

Volledig online je auto kopen. Ook dat is veilig en vertrouwd mogelijk bij Autobedrijf Otten. Bezorging van de auto in heel Nederland met 14 dagen BOVAG omruilgarantie.

Wil of kun je de deur niet uit om een auto te kopen? Of is een bezoek aan Hoogeveen voor jou te ver rijden? Tegenwoordig kunnen we ervoor zorgen dat je nieuwe auto voor de deur wordt afgeleverd. Hoe we dat doen lees je in onderstaande 7 stappen.

14 dagen omruilgarantie
Omruilgarantie

In 7 stappen je auto online kopen

1. Bekijk de auto in onze online showroom
Ga naar de occasionpagina.
2. Neem contact met ons op
Bel, mail of stuur ons een WhatsApp bericht.
3. Plan een online bezichtiging
Met videobellen kunnen we je alle details van de auto van jouw keuze laten zien. De vragen die je normaal in de showroom zou stellen, kunnen we je nu op deze wijze beantwoorden.
4. Ruil je auto online bij ons in
Je eventuele inruilauto kunnen wij op afstand voor je taxeren. Je stuurt ons foto’s en gegevens via mail of WhatsApp. Ook is videobellen hier een optie. Op basis van deze gegevens ontvang je van ons een inruilvoorstel.
5. Teken het koopcontract online
Je ontvangt van ons via mail of WhatsApp het koopcontract. Je stuurt deze getekend aan ons terug.
6. Betaling en tenaamstelling
Na betaling zetten wij de auto voor je op naam.
7. Wij bezorgen de auto en je hebt 14 dagen omruilgarantie
Na betaling en tenaamstelling bezorgen wij je auto in heel Nederland. Mocht je auto om wat voor reden dan ook niet bevallen, dan kun je gebruik maken van 14 dagen BOVAG omruilgarantie. Bij aflevering nemen wij je eventuele inruilauto mee en je ontvangt van ons direct een vrijwaring.

HomeVolledig online je auto kopen