Onderhoud voor bedrijfswagens in Hoogeveen

In de werkplaats van Autobedrijf Otten in Hoogeveen voeren we onderhoud uit aan allerlei verschillende soorten en merken bedrijfsauto’s. Wij durven wel te zeggen dat wij in Hoogeveen het beste alternatief voor een merkdealer zijn. Wat je bedrijfswagen ook nodig heeft, wij voeren alle reparaties uit, maar ook APK, het reguliere onderhoud (zowel een grote als kleine beurt) en bandenwissels.

  • Ook voor zware bedrijfswagens (tot 4 ton)
  • 6 maanden garantie op reparaties
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Voor complete wagenparken
  • Ook samenwerking met leasemaatschappijen
Maak direct online een afspraak


Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Ook voor je hele wagenpark

Verschillende bedrijven besteden het onderhoud voor hun volledige wagenpark aan ons uit. Een van de voordelen is dat ze niet meer hoeven bij te houden wanneer welke auto onderhoud nodig heeft. Dat houden wij voor je in de gaten. 

Via onze garage software worden de uitnodigingen voor periodiek onderhoud automatisch verstuurd. Vervolgens plan je gemakkelijk online een afspraak in. 

Ook de wisseling van banden (zomer-winter) nemen we uit handen. Wij hebben een grote opslag voor banden en wat is nu makkelijker dan alles op één adres te hebben staan?

Kapotte lamp of lege ruitensproeiervloeistof? Laat je medewerkers gewoon even bij ons langsrijden, dan lossen we het meteen op.

Onderhoud voor alle merken en soorten bedrijfswagens

Wij voeren onderhoud en reparatie uit aan alle voertuigen tot 4 ton. Dat is het maximale wat op onze hefbruggen past. Dus ook het onderhoud aan een verlengde Volkswagen Crafter, Ford Transit, Iveco Daily of Mercedes Sprinter is bij ons geen enkel probleem.

APK kunnen wij tot 3500 kg uitvoeren. Hierboven valt het voertuig onder een andere APK-categorie. Voor deze categorie heb je meestal ook een C-rijbewijs nodig. Mocht je toch voor een groter voertuig een APK nodig hebben, dan regelen wij dit voor je!

Maak direct online een afspraak

Samenwerking met leasebedrijven

Lease je een bedrijfsauto? Geen probleem voor zowel private als financial lease. Wij vragen het onderhoud voor je aan bij de betreffende leasemaatschappij en nemen dit voor je uit handen. De fabrieksgarantie van je auto blijft gewoon behouden als wij je auto onderhouden. Dit is voor leasebedrijven vaak een vereiste.

De meest gestelde vragen over bedrijfswagen onderhoud

Welke soorten onderhoud voeren jullie uit aan bedrijfswagens?

Wij voeren al het reguliere onderhoud uit aan bedrijfswagens. Zowel grote als kleine onderhoudsbeurten, maar ook APK. Daarnaast helpen we je bij storingen en allerlei verschillende reparaties zoals het vervangen van een versnellingsbak, koppeling, koppakking of zelfs een volledige motor. Het wordt ons niet snel te gek.

Geven jullie garantie op jullie werkzaamheden?

Wij zijn een BOVAG bedrijf en geven standaard 6 maanden BOVAG-garantie op reparatie en onderhoud.

Krijg ik vervangend vervoer?

Wij hebben naast 5 Kia’s ook nog een grijs kenteken auto die we als leenauto in kunnen zetten. Handig voor bedrijven in de bouw- en installatietechniek. Aangezien die toch vaak wat ruimte nodig hebben om hun materiaal mee te nemen. Een personenauto is dan vaak minder geschikt.

Kan ik ook met mijn leaseauto bij jullie terecht?

Jazeker kan dat! Wij vragen het onderhoud en reparatie voor je aan bij de betreffende leasemaatschappij. Je kunt bij ons gewoon een afspraak maken en op de dag zelf je auto brengen. Wij regelen de rest voor je.
Maak direct online een afspraak
HomeOnderhoud & reparatie voor je auto in HoogeveenOnderhoud voor bedrijfswagens in Hoogeveen