Via Otten Zoekopdracht

Heb je hulp nodig bij het kopen van een nieuwe (tweedehands) auto? Wij helpen je hier graag mee en bieden hiervoor gratis onze hulp aan om samen met jou te zoeken naar een perfecte ‘nieuwe’ auto.

Ieder zijn vak en het kopen van een auto is toch echt wel een vak apart. Gemiddeld heb je een auto ongeveer vier jaar in bezit, dus veel ervaring heb je meestal niet als het gaat om een andere auto aanschaffen. Wij hebben hier wel veel kennis van en zetten onze expertise graag voor je in.

Autobedrijf Otten Via Otten Zoekopdracht ocassion

Wat klanten zeggen over Via Otten Zoekopdracht

Mijn vorige auto heb ik 7 jaar geleden ook via een zoekopdracht bij Autobedrijf Otten gekocht. Dit is zo goed bevallen dat ik mijn nieuwe auto op dezelfde wijze heb aangeschaft. In zo’n zoekopdracht geef je je wensen door en zij gaan dan voor je op zoek. Punten die voor mij belangrijk waren (trekkracht caravan (>1500 kg), brandstof benzine, vanaf 2017, weinig km) werden meegenomen. Dit resulteerde, na een week, in een voor mij “gloednieuwe“ occasion.

Ik was op zoek naar een andere auto, maar die in de showroom stond was eigenlijk iets boven mijn budget.

Er werd toen aangeboden op op zoek te gaan naar een auto speciaal voor mij die wel binnen mijn budget past.

Deze hadden ze binnen 10 dagen gevonden. Ik ben erg tevreden over deze service!Heel fijn dat de mannen mij hebben kunnen helpen met het zoeken naar een geschikte auto.
Ik ben alleen en heb niet zoveel verstand van wat een goede auto is en wat niet.

Er werd rekening gehouden met de specifieke wensen die ik had. De fietsendrager moest wel achterop kunnen.

Inmiddels is het al de tweede auto die ik op deze manier gekocht heb.

Wij helpen je zoeken naar de meest ideale auto voor jou

Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van auto’s, je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. En hoe weet je of de aanbieder betrouwbaar is en niet een louche handelaar met garantie tot aan de deur? Ook vraag je jezelf misschien af welke auto het meest geschikt is voor jou. Met de kennis die wij hebben van auto’s, kunnen we je goed adviseren wat voor auto het beste bij jou past.

Hoe wij te werk gaan

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je wat jij zoekt in een auto, gaan we onder het genot van een kopje koffie of thee je wensen bespreken. Bijvoorbeeld:

  • wat voor auto je graag wilt
  • waar je deze voor wilt gebruikt (bijvoorbeeld een stadsauto, lange afstanden rijden of een bestelauto)
  • minimaal aantal zitplaatsen
  • welke kleur
  • kilometerstand etc.

Na dit gesprek gaan wij voor je op zoek naar een passende auto. Passend binnen jouw budget en bij de eisen die jij stelt aan een auto. Ook het eventueel inruilen van je huidige auto nemen we hier uiteraard in mee. Alleen als wij 100% overtuigd zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de auto bieden wij jou deze aan. Zo hoef jij niet avonden achter elkaar online te zoeken of stad en land af te reizen.

Je nieuwe auto is gevonden, en nu?

En daar is hij dan: de meest perfecte auto die we voor je konden vinden. Ben jij er net zo blij mee als wij en komt het tot een aankoop? Dan leveren wij jouw ‘nieuwe’ auto inclusief een onderhoudsbeurt en 12 maanden Bovag garantie. Ook een financiering behoort tot de mogelijkheden. Er komen geen extra kosten bij voor het zoeken en de tijd die wij hiervoor kwijt zijn.

Aanvraagformulier Via Otten Zoekopdracht

Heb je interesse in onze Via Otten Zoekopdracht service? Vul je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Wij zullen altijd discreet met je persoonlijke gegevens omgaan. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeVia Otten Zoekopdracht