Hoe wij auto’s inkopen

Op zoek naar een leuke, gebruikte auto? Autobedrijf Otten in Hoogeveen heeft altijd een aantal nette occasions voor je in de showroom staan. Graag geven wij je in inkijkje over de wijze waarop wij auto’s inkopen.

Hulp nodig bij het zoeken van een ‘nieuwe’ auto? Maak gebruik van onze gratis Via Otten Zoekopdracht!

Nette, betrouwbare ocassions

Regelmatig kijken wij rond op zoek naar leuke auto’s. In het geval we denken een pareltje te hebben ontdekt, wordt deze onder loep genomen en uitvoerig onderzocht. Een auto wordt nagekeken door één van onze monteurs en we kijken naar de staat, onderhoud en kilometerstand. Als blijkt dat de auto netjes en betrouwbaar is, kopen wij deze in.
Vervolgens wordt de auto helemaal netjes gemaakt. Hij krijgt een poetsbeurt en er worden foto’s gemaakt om aan jou te kunnen presenteren. Dan komt de auto in de showroom te staan, wachten op zijn nieuwe eigenaar.

Direct naar onze voorraad!

Wat voor soort auto’s verkopen jullie?

De auto’s die wij inkopen zijn over het algemeen auto’s die net even iets meer hebben. Dit kan zijn een bijzondere of luxe uitvoering, sterkere motor of laag in kilometerstand. Nette occasions die wij met een gerust hart aan een nieuwe eigenaar overdragen. Maar ook voor een nieuwe auto kun je bij Autobedrijf Otten terecht.

Om een antwoord te geven op een aantal vragen die wij vaak horen:

  • De auto’s die wij voor je hebben ingekocht zijn rookvrij.
  • Als het een lease auto is geweest, dan is deze leaserijder er zuinig op geweest.
  • De kilometerstand is kloppend. Een tellerrapport (NAP) is altijd aanwezig.
  • Het zijn schadevrije auto’s.
  • Wij geven bij iedere auto 12 maanden Bovag garantie. Deze houdt niet op als je bij ons de straat uitrijdt.

Hoe is de auto onderhouden en zijn er onderhoudsboekjes aanwezig?

Bij al onze auto’s zijn onderhoudsboekjes aanwezig. Anders kopen wij ze niet in. Veel van deze auto’s mogen ook het 100% onderhouden label dragen, wat betekent dat al het onderhoud volgens fabrieksvoorschrift is uitgevoerd.
Hierdoor weten wij wat de onderhoudshistorie is en of dit uitgevoerd is volgens de voorwaarden die de fabrikant voorschrijft. Mocht er nog fabrieksgarantie op de auto zitten, dan is dit in de meeste gevallen nog gewoon geldig.

Lees hier alles over fabrieksgarantie

Komen er nog kosten bij als ik de auto koop?

Er komen geen aparte afleverkosten bij. Bij al onze occasions bieden wij standaard het Bovag all-in rijklaar pakket aan. Dit pakket heeft een waarde van €795,-

Wat inbegrepen is bij het Bovag all-in rijklaarpakket:

  • onderhoudsbeurt bij afleveren
  • 40-punten check
  • 14 dagen omruilgarantie
  • 12 maanden BOVAG garantie
  • gratis einde garantie check

In het geval je extra opties zou willen, bijvoorbeeld een set winterbanden of een trekhaak die nog gemonteerd moet worden, doen wij je een helder voorstel. Geen verrassingen achteraf, daar houden wij zelf ook niet van.

Is het mogelijk om de auto te financieren?

Tegenwoordig kopen veel mensen een auto op basis van financiering. In veel gevallen is dit een prima optie. En ja, geld lenen kost wel geld. Benieuwd wat de kosten zijn om jouw droomauto te financieren? Wij werken hierin samen met Findio voor auto.

Ga naar Findio voor auto om een berekening te maken
HomeHoe wij auto’s inkopen