SEAT onderhoud in Hoogeveen met behoud van fabrieksgarantie

Onderhoud voor je SEAT Hoogeveen

Wist je dat je voor onderhoud aan jouw SEAT helemaal niet naar de officiële dealer hoeft? Bij Autobedrijf Otten voeren we het onderhoud uit met behoud van de fabrieksgarantie. We gebruiken uitsluitend de door de fabrikant voorgeschreven onderdelen.

  • Uitsluitend voorgeschreven onderdelen
  • Tot 30% goedkoper dan de merkdealer
  • Fabrieksgarantie blijft behouden
  • Gewoon in Hoogeveen

Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Werkplaatsafspraak maken

Eisen voor behoud fabrieksgarantie

Om fabrieksgarantie te behouden hoef je niet per se naar een SEAT dealer, maar mag onderhoud ook door een universeel bedrijf, zoals Autobedrijf Otten, uitgevoerd worden. Dit is zelfs in Europese wetgeving vastgelegd. 

1. Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

SEAT geeft standaard 4 jaar garantie. Door de fabrikant van je SEAT worden hier wel eisen aan gesteld. Bijvoorbeeld dat onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften van de auto. Laat dit nu net de manier zijn waarop wij vaststellen welk onderhoud je SEAT minimaal nodig heeft! 

2. Garantieclaims en terugroepacties

In sommige gevallen eist een fabrikant bij bepaalde garantieclaims of terugroepacties dat dit uitgevoerd moet worden door een merkdealer. Wij zorgen er dan ook voor dat dit voor jou gedaan wordt. Scheelt jou weer geregel en gedoe.

Ook onderhoud voor je (deels) elektrische SEAT

Onze monteurs en werkplaats werken al regelmatig aan (Plug-in) Hybrid en elektrische auto’s. Dus ook met je Leon PHEV, Tarraco PHEV en Mii electric kun je bij ons terecht. 

✓ Monteurs opgeleid om te mogen werken aan EV-voertuigen
✓ Werkplaats gereed voor EV-voertuigen
✓ Goedgekeurd gereedschap en apparatuur voor EV-voertuigen

Werkplaatsafspraak maken

Over Autobedrijf Otten

Autobedrijf Otten bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Dat lukt omdat wij altijd meegaan met de tijd. Dit vraagt om ondernemerschap, maar ook vakkundige monteurs die hierin mee willen gaan en dezelfde visie hebben. Kwaliteit leveren en ervoor zorgen dat een klant veilig kan blijven rijden staat hierbij voorop.

Onze ervaren monteurs gaan regelmatig op bijscholing om de nieuwste kennis en technieken te leren. Dat is ook nodig, want de ontwikkeling in de auto industrie gaat razendsnel. Zo is er tegenwoordig meer kennis nodig voor het stellen van een diagnose en is alleen een onderdeel vervangen verleden tijd. De software in een auto moet ook kloppen.

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en software om ook de elektronica in je auto uit te lezen. Dus ongeacht het merk of leeftijd van je auto, zelfs met een nieuwe, elektrische of hybride auto kun je bij ons terecht. Mochten er toch complexe storingen zijn, dan maken wij gebruik van een techlijn die verbonden is aan het opleidingsplan van de monteurs.

Als BOVAG autobedrijf bieden wij garantie op onderhoud en reparatie. Voor professioneel onderhoud aan je auto in Hoogeveen, ga je naar Autobedrijf Otten.

OOMT logo
Innovam logo
Autoniveau logo
Werkplaatsafspraak maken
HomeOnderhoud & reparatie voor je auto in HoogeveenSEAT onderhoud in Hoogeveen met behoud van fabrieksgarantie