Trekhaak monteren in Hoogeveen

Een trekhaak onder een auto kan heel praktisch zijn. Wil je bijvoorbeeld met een caravan op pad, heb je een aanhanger of ga je graag met de fietsen op pad? Dan heb je toch echt een trekhaak nodig. Ook voor trekhaak montage ben je bij Autobedrijf Otten in Hoogeveen aan het juiste adres!

Lees hieronder wat de verschillende mogelijkheden zijn voor een trekhaak en hoe wij je kunnen helpen om een passende trekhaak te vinden.

Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Maak hier een afspraak voor trekhaakmontage

Verschillende soorten trekhaken

Je kunt verschillende soorten trekhaken kopen: vaste, afneembare of wegdraaibare trekhaken. Ook zijn er verschillende merken trekhaken verkrijgbaar. We werken met Brink, Bosal en Westfalia trekhaken. Omdat de keuze best wel lastig kan zijn, geven wij je graag advies wat voor soort het beste past. Hierbij kijken we samen met jou naar waarvoor je de trekhaak nodig hebt en wat voor auto het is.

Op deze afbeelding zie je verschillende soorten trekhaken afgebeeld die Autobedrijf Otten in Hoogeveen kan monteren.
Verschillende soorten trekhaken

Waarom verschillende trekhaken

Bij sommige auto’s komt een vaste trekhaak voor het nummerbord of mistlampen. Hierbij is een afneembare of wegdraaibare trekhaak beter geschikt. Wanneer je de trekhaak intensief moet gebruiken, bijvoorbeeld omdat je veel met een aanhanger rijdt, dan is het praktischer om een vaste trekhaak te laten monteren. Afneembare of wegdraaibare trekhaken worden vaak ook gekozen omdat ze dan uit het zicht zijn als je de trekhaak niet nodig hebt. Het oog wil ook wat!

Montage

Alleen een trekhaak op je auto monteren is niet voldoende. Er is ook nog een kabelset met stekkerdoos nodig om je verlichting van de aanhanger, caravan of fietsendrager te laten functioneren.

Wij merken dat het vaak nog wel een hele klus is om een trekhaak goed, passend en werkend onder een auto te monteren. Als je bij ons een trekhaak koopt, zorgen wij ervoor dat deze ook gemonteerd wordt.

Neem contact op of vraag hieronder een offerte aan

Offerte aanvragen trekhaak

Offerte aanvragen trekhaak

    Graag aangeven waar je een offerte voor wilt.

HomeOnderhoud & reparatie voor je auto in HoogeveenTrekhaak monteren in Hoogeveen