Honda onderhoud in Hoogeveen met behoud van fabrieksgarantie

Onderhoud voor je Honda bij Autobedrijf Otten in Hoogeveen

In Hoogeveen vind je helaas geen Honda-dealer meer. Maar geen nood, voor onderhoud aan jouw Honda hoef je gelukkig niet naar de officiële dealer. Bij Autobedrijf Otten voeren we het onderhoud uit met behoud van de fabrieksgarantie. We gebruiken uitsluitend de door de fabrikant voorgeschreven onderdelen.

  • Uitsluitend voorgeschreven onderdelen
  • Tot 30% goedkoper dan de merkdealer
  • Fabrieksgarantie blijft behouden
  • Gewoon in Hoogeveen
Werkplaatsafspraak maken

Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Eisen voor behoud fabrieksgarantie

Om fabrieksgarantie te behouden hoef je niet per se naar een Honda-dealer, maar mag onderhoud ook door een universeel bedrijf, zoals Autobedrijf Otten, uitgevoerd worden. Dit is zelfs in Europese wetgeving vastgelegd.

1. Onderhoudsschema

Honda geeft standaard 3 jaar garantie (of tot 100.000 kilometer). Hier worden door de fabrikant van je Honda wel eisen aan gesteld. Bijvoorbeeld dat onderhoud wordt uitgevoerd volgens de onderhoudsinterval van de auto. Laat dit nu net de manier zijn waarop wij vaststellen welk onderhoud je Honda minimaal nodig heeft!

2. Garantieclaims en terugroepacties

In sommige gevallen eist een fabrikant bij bepaalde garantieclaims of terugroepacties dat dit uitgevoerd moet worden door een merkdealer. Wij zorgen er dan ook voor dat dit voor jou gedaan wordt. Scheelt jou weer geregel en een ritje naar Assen.

Ook onderhoud voor je (deels) elektrische Honda

Onze monteurs en werkplaats werken al regelmatig aan (Plug-in) Hybrid en elektrische auto’s. Dus ook met je Jazz hybrid, CR-V hybrid en e kun je bij ons terecht.

✓ Monteurs opgeleid om te mogen werken aan EV-voertuigen
✓ Werkplaats gereed voor EV-voertuigen
✓ Goedgekeurd gereedschap en apparatuur voor EV-voertuigen

Werkplaatsafspraak maken

Liefhebbers

Als je kijkt naar onze over ons-pagina, dan zie je dat een aantal van ons team zijn begonnen in een Honda. Hier zit een bepaalde jeugdliefde voor het merk wat niet ophoudt

bij een Honda-auto. Motoren, grasmaaiers en nu natuurlijk vanuit de F1. Zelfs onze eerste leenauto’s waren Honda’s (Jazz, 1983 – 1986).

Honda-dealer verdwenen uit Hoogeveen

In Hoogeveen is geen Honda-dealer meer te vinden. In heel Drenthe is er nog meer één te vinden, iets wat we tegenwoordig vaker zien. Dealerbedrijven die samengevoegd worden en nog maar een paar locaties overhouden. Naast Honda, zijn Nissan, KIA en Mazda ook niet meer vertegenwoordigd in Hoogeveen. Daarnaast zien wij ook dat kleinere specialisten door grote dealerbedrijven worden opgekocht, bijvoorbeeld Mercedes.

Op dit moment is vanaf Hoogeveen de dichtstbijzijnde Honda-dealer in Assen te vinden. Dat is toch al snel een half uur rijden voor een enkele reis. Gelukkig horen wij van onze eigen Honda-klanten dat zij zeer te spreken zijn over onze service en kennis en het fijn vinden om een betrouwbaar adres in hun eigen woonplaats te hebben voor hun auto.

Over Autobedrijf Otten

Autobedrijf Otten bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Dat lukt omdat wij altijd meegaan met de tijd. Dit vraagt om ondernemerschap, maar ook vakkundige monteurs die hierin mee willen gaan en dezelfde visie hebben. Kwaliteit leveren en ervoor zorgen dat een klant veilig kan blijven rijden staat hierbij voorop.

Onze ervaren monteurs gaan regelmatig op bijscholing om de nieuwste kennis en technieken te leren. Dat is ook nodig, want de ontwikkeling in de auto industrie gaat razendsnel. Zo is er tegenwoordig meer kennis nodig voor het stellen van een diagnose en is alleen een onderdeel vervangen verleden tijd. De software in een auto moet ook kloppen.

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en software om ook de elektronica in je auto uit te lezen. Dus ongeacht het merk of leeftijd van je auto, zelfs met een nieuwe, elektrische of hybride auto kun je bij ons terecht. Mochten er toch complexe storingen zijn, dan maken wij gebruik van een techlijn die verbonden is aan het opleidingsplan van de monteurs.

Als BOVAG autobedrijf bieden wij garantie op onderhoud en reparatie. Voor professioneel onderhoud aan je auto in Hoogeveen, ga je naar Autobedrijf Otten.

OOMT logo
Innovam logo
Autoniveau logo
Werkplaatsafspraak maken
HomeOnderhoud & reparatie voor je auto in HoogeveenHonda onderhoud in Hoogeveen met behoud van fabrieksgarantie