i.s.m. MijnMobiliteit
Gratis Otten pechhulp

Otten pechhulp Hoogeveen

Pech is altijd mogelijk en komt altijd ongelegen. Bij pech wil je daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! Via Autobedrijf Otten in Hoogeveen kun je nu gratis pechhulp krijgen. Lees hieronder welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Met de pechhulp van Mijn Mobiliteit schakel je meteen een professionele hulpdienst in om je weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd mobiel bent en blijft, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ongeacht de leeftijd van de auto, zowel in Nederland (woonplaatsdekking) als Europa.

Otten Pechhulp pas autobedrijf Otten Hoogeveen
Ja, ik wil Otten Pechhulp

Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Gratis

Bij een Otten Service Plan krijg je van ons gratis pechhulp.

Autobedrijf Otten uitlijnen auto

Gratis

Als je bij ons je auto aankoopt en jaarlijks laat onderhouden.

Occassion auto kopen

€ 49,95 per jaar

Als je bij ons jaarlijks onderhoud laat uitvoeren.

Autobedrijf Otten APK inspectie

Voordelen

De voordelen op een rijtje:

  • 24/7 hulp bij pech onderweg
  • Nederland en Europa dekking
  • Gekoppeld aan het kenteken van je auto
  • Incl. woonplaatsdekking
  • Incl. vervangend vervoer
  • Incl. aanhanger en caravandekking
  • Jaarlijkse kosten € 49,95 (ANWB Wegenwacht instap is al € 62,50)
  • Gratis bij een Otten Service Plan (onderhoudsabonnement)

Voorwaarden

Om deze gratis (of voordelige) pechhulp af te kunnen sluiten, moet je het onderhoud van je auto jaarlijks door Autobedrijf Otten uit laten voeren. Dat is de voorwaarde die MijnMobiliteit stelt. Het is niet mogelijk deze pechhulp af te sluiten als je niet jaarlijks onderhoud aan je auto laat uitvoeren door ons. De pechhulp heeft een geldigheid van één jaar en wordt automatisch met een jaar verlengd, wanneer je het onderhoud van je auto laat uitvoeren. Verder zijn de voorwaarden van MijnMobiliteit van toepassing.

Wist je dat……

Wanneer je op zoek bent naar een ander auto, je geheel vrijblijvend een zoekopdracht bij ons kunt neerleggen? Kijk hier voor meer informatie Via Otten Zoekopdracht.

Wat je moet doen als je autopech krijgt

Zorg er altijd voor dat je de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet. Als het kan, zet dan de auto in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan en zet (als je die hebt) een gevarendriehoek op zo’n 30 meter achter de auto. In Nederland is een gevarendriehoek niet verplicht om bij je te hebben, in bepaalde landen wel. Let daarop als je met de auto op vakantie gaat. Blijf niet in de auto zitten!

Zorg ervoor dat je de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De MijnMobiliteit Pechhulp Europa Alarmcentrale staat 24/7 uur klaar. Wil jij ook 24/7 hulp bij pech onderweg of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Otten pechhulp aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

HomeOtten pechhulp Hoogeveen