Otten Pechhulp. Altijd snel weer op weg

Pech onderweg komt altijd ongelegen en ligt altijd op de loer. Een probleem met de motor of een klapband, het kan zomaar gebeuren. Daar sta je dan langs de kant van de weg. En dan wil je maar een ding: zo snel mogelijk geholpen worden. Zeker als je net lekker op vakantie in het buitenland bent. 

Met de Otten Pechhulp ben je in heel Europa verzekerd van professionele hulp. 24 uur per dag en 7 dagen per week. We bieden onze pechhulp zelfs gratis aan. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt.

  • 24/7 bereikbaar
  • In heel Europa
  • Woonplaatsdekking
  • Vervangend vervoer
  • Aanhanger en caravan meeverzekerd
Otten Pechhulp pas autobedrijf Otten Hoogeveen
Ja, ik wil Otten Pechhulp

Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Gratis bij Otten Service Plan

Onze pechhulp is gratis wanneer je een onderhoudsabonnement bij ons afneemt. Met het Otten Service Plan betaal je een vast bedrag per maand voor het onderhoud aan je auto. Inclusief vele gratis extra’s, zoals de Otten Pechhulp. Meer over het Otten Service Plan.

Ook als je bij ons een auto koopt bieden wij je gratis pechhulp aan. Zelfs zolang jij deze auto in je bezit hebt. Voorwaarde is wel dat je het jaarlijkse onderhoud van je auto door ons laat uitvoeren.

Maak je geen gebruik van het Otten Service Plan? Dan betaal je slechts 49,95 euro per jaar. De enige voorwaarde die we stellen, is dat je het jaarlijkse onderhoud aan je auto bij ons laat uitvoeren.

In samenwerking met Mijn Mobiliteit

De pechhulp die wij aanbieden verloopt via Mijn Mobiliteit. Dit is een pechhulppartner die voor veel verschillende (auto)bedrijven hulpverlening aanbiedt. Zij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met pechhulpverlening en zijn hierin een betrouwbare partner voor ons om mee samen te werken. Want dat is natuurlijk wat wij voor onze klanten willen, een pechhulpleverancier die kwaliteit levert, betrouwbaar is, 24/7 bereikbaar is en zowel in Nederland als in Europa hulp biedt.

Meest gestelde vragen over Otten Pechhulp

Wie moet ik bellen bij pech?

Je kunt hiervoor bellen naar de alarmcentrale van Mijn Mobiliteit (088 877 80 89). Dit nummer staat ook op de achterkant van de Otten Pechhulppas.

Wat is de looptijd van Otten Pechhulp?

De looptijd is een jaar. Voor €49,95 heb je gegarandeerd het hele jaar pechhulp.

Kan ik tussentijds opzeggen?

Je kunt tussendoor niet opzeggen, het abonnement sluit je voor een jaar af. Na een jaar kun je verlengen of opzeggen.

Zijn er kleine lettertjes?

Je kunt deze voordelige pechhulp alleen bij ons afsluiten als je je auto jaarlijks door ons laat onderhouden. Dat zijn de enige kleine lettertjes die er zijn.

Dit moet je doen als je pech krijgt (checklist)

Hieronder beschrijven we een aantal veiligheidstips mocht je wel autopech krijgen:

  1. Zorg er altijd voor dat je de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet. Als het kan, zet dan de auto in de berm. 
  2. Doe de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Mocht er iemand onverhoopt achterop rijden, dan schiet je auto niet de weg op.
  3. Trek een veiligheidshesje aan en zet (als je die hebt) een gevarendriehoek op zo’n 30 meter achter de auto. 
  4. Bel met Mijn Mobiliteit (088 877 80 89) en geef je melding door.
  5. Als je pech krijgt op de snelweg, ga dan altijd achter de vangrail staan!

In Nederland is een gevarendriehoek niet verplicht om bij je te hebben, in bepaalde landen wel. Let daarop als je met de auto op vakantie gaat. Blijf niet in de auto zitten.

Otten pechhulp aanvragen

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

HomeOtten Pechhulp. Altijd snel weer op weg