Reviews Klantenvertellen

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Vanaf september 2019 werken wij samen met Klantenvertellen, omdat we beter inzicht willen krijgen in onze kwaliteit van dienstverlening. Wij willen ons blijven verbeteren en dat kunnen we niet zonder feedback van onze klanten. We vragen daarom jou als klant om voor ons een eerlijke beoordeling te schrijven.
Door deze reviews krijgen wij meer inzicht hoe wij je nog beter van dienst kunnen zijn en jij kunt hier lezen hoe wij andere klanten tot nu toe geholpen hebben.

Lees hier hoe onze klanten ons beoordelen!

Een aantal beoordelingen

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Meer gevonden dan wij zochten

We hebben Autobedrijf Otten gevraagd om ons te helpen zoeken naar een goede en nette auto. Na een kort gesprek over onze wensen en eisen werd er goed mee gedacht. Er werden punten besproken waarover we zelf niet hadden nagedacht. Dit voelt goed als je zelf weinig ervaring hebt op dit gebied.
Uit dit gesprek kwam er een type auto naar voren en ging Autobedrijf Otten voor ons op zoek. Binnen twee weken was er een auto gevonden. Deze overtrof onze verwachtingen.

De auto werd als nieuw aan ons afgeleverd.
Autobedrijf Otten: dank voor de verzorgde, professionele en enthousiaste hulp bij het vinden van een meer dan geschikte auto voor ons!

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Begripvol, snel en duidelijk!

Na de auto te hebben neergezet na sluitingstijd en een mail te hebben gestuurd, gelijk de volgende ochtend mail terug met wat er moest gebeuren. Geen onzin dingen, top geregeld!

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Top service!

Er word netjes gebeld over de kosten van de reparatie. Er word mee gedacht om kosten te voorkomen en wanneer het bedrag ontzettend hoog oploopt word er mee gedacht om het te bedrag of het gedane onderhoud te spreiden. Vriendelijke benadering, tot nu toe niets anders dan lof over dit bedrijf!

Lees hier al onze beoordelingen!
HomeReviews Klantenvertellen