Reviews Klantenvertellen

Reviews klantenvertellen

Voor het verzamelen van reviews werken wij samen met Klantenvertellen, omdat we beter inzicht willen krijgen in onze kwaliteit van dienstverlening. Wij willen ons blijven verbeteren en dat kunnen we niet zonder feedback van onze klanten. We vragen daarom jou als klant om voor ons een eerlijke beoordeling te schrijven.
Door deze reviews krijgen wij meer inzicht hoe wij je nog beter van dienst kunnen zijn en jij kunt hier lezen hoe wij andere klanten tot nu toe geholpen hebben.

Lees hier hoe onze klanten ons beoordelen!

Een aantal beoordelingen

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Goede service als het erop aan komt

In april 2021 een jonge Audi A4 uit 2018 gekocht bij Otten. Tijdens de garantieperiode geen grote bijzondere dingen met de auto, helaas net buiten de garantieperiode wel. Dit is zo’n moment dat je als klant erachter komt bij wat voor een garage je klant bent. Het hele team van Otten stond voor ons klaar. Maarten, Emiel en Arjan die je te woord staan en met je meedenken. Altijd netjes en correct. Helaas kon er in 1e instantie geen oplossing gevonden worden voor een schakelprobleem. De monteurs die zelfs in hun pauze dit euvel bespreken onderling en altijd denken in oplossingen die goed zijn voor jou als klant. Otten bleef met ons in gesprek en hebben uiteindelijk het probleem weten te vinden en op te lossen. Door snel handelen van Otten rijden wij nu weer met erg veel plezier in onze auto en het probleem is verholpen.

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Goede service en ideaal Otten Service Plan!!

Afgelopen november heb ik een andere Skoda gekocht bij garage Otten. Hierbij heb ik ook een Otten Service Plan afgesloten en afgelopen week de auto voor een grote beurt en keuring gebracht. Dit viel onder het onderhoudsabonnement, waardoor er geen (hoge) kosten waren. Er waren twee nieuwe banden nodig (valt niet onder het service plan) en een lampje moest vervangen worden. Auto weer goedgekeurd en ik kan weer een tijd vooruit!

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Goede betrouwbare vakmensen

Ik heb bij Autobedrijf Otten een occasion gekocht die is zeer goed en volgens afspraak afgeleverd. Na zes maand kreeg ik een uitnodiging voor een einde garantiecheck. Er is een gratis controlebeurt uitgevoerd zodat ik nog zeker een tijd kan rijden zonder problemen. Dus voor mij een betrouwbaar bedrijf met goede vakmensen.

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Fantastische service en goede communicatie

Ik heb een nieuwe auto gekocht met behulp van de Via Otten Zoekopdracht. Ik kreeg verschillende opties voor mijn vraag en goed en eerlijk advies over welke auto het beste past bij mijn situatie. Mijn auto heb ik al sinds jaren in onderhoud via het onderhoudsplan, gaat super! Eigenlijk nooit problemen in de auto.

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Uitstekende service

Mijn bezoek was voor de algemene periodieke keuring (APK). In het kort:

1. komt afspraken na
2. altijd vriendelijk
3. kosten vielen mee
4. prima leenauto
5. netjes afgehandeld

Voor zover ik kan beoordelen zijn het echt professionals die ook meedenken over opties om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ik zou ze van harte aanbevelen.

Lees hier al onze beoordelingen!
HomeReviews Klantenvertellen