Reviews Klantenvertellen

Reviews klantenvertellen

Voor het verzamelen van reviews werken wij samen met Klantenvertellen, omdat we beter inzicht willen krijgen in onze kwaliteit van dienstverlening. Wij willen ons blijven verbeteren en dat kunnen we niet zonder feedback van onze klanten. We vragen daarom jou als klant om voor ons een eerlijke beoordeling te schrijven.
Door deze reviews krijgen wij meer inzicht hoe wij je nog beter van dienst kunnen zijn en jij kunt hier lezen hoe wij andere klanten tot nu toe geholpen hebben.

Lees hier hoe onze klanten ons beoordelen!

Een aantal beoordelingen

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Autobedrijf Otten voelt als thuiskomen

Ik was al een tijdje op zoek naar een andere auto, maar die stonden steeds ver weg te koop. En om nou vanuit het noorden naar het westen te rijden voor een proefrit ging me iets te ver. Na een tijdje kwam ik op internet een Ford Fiësta tegen die mij gelijk aansprak, ik zette hem onder mijn favorieten. Weken gingen voorbij waarbij ik nog steeds auto’s aan het bekijken was op internet, steeds kwam ik terug bij die van Otten…

Toch eens zoeken wat voor bedrijf dat is, het leek goed, alleen maar lovende recensies met betrekking tot service en klantvriendelijkheid. Ik moest toch maar eens langsgaan, ik heb wat vragen gesteld die keurig en snel werden beantwoord en heb een afspraak gemaakt voor een proefrit. Hoogeveen is niet zo ver en toen we aankwamen stond de auto te blinken in de showroom, goed bekeken en in de tussentijd werd er van alles over de auto uitgelegd, perfect! We maakten een proefrit en ik was verkocht, de deal was snel rond. Ik haalde de auto een week later op en de eigenaar nam alle tijd voor mij, de auto stond als een blinkende blikvanger voor het bedrijf. De auto heeft nog een grote beurt gehad en bevalt tot nu toe uitstekend!

Wat me het meest is bijgebleven is de behulpzaamheid, service en vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt, je kunt merken dat ze er alles aan doen om mensen tevreden te stellen en te houden en volgens de reviews lukt dat uitstekend! Over een half jaar kom ik terug voor een einde garantie check waarbij eventuele problemen kosteloos gerepareerd worden, zoiets geeft een koper vertrouwen! Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie die op zoek zijn naar een mooie, jong gebruikte occasion!

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Goede service en ideaal Otten Service Plan!!

Afgelopen november heb ik een andere Skoda gekocht bij garage Otten. Hierbij heb ik ook een Otten Service Plan afgesloten en afgelopen week de auto voor een grote beurt en keuring gebracht. Dit viel onder het onderhoudsabonnement, waardoor er geen (hoge) kosten waren. Er waren twee nieuwe banden nodig (valt niet onder het service plan) en een lampje moest vervangen worden. Auto weer goedgekeurd en ik kan weer een tijd vooruit!

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Goede betrouwbare vakmensen

Ik heb bij Autobedrijf Otten een occasion gekocht die is zeer goed en volgens afspraak afgeleverd. Na zes maand kreeg ik een uitnodiging voor een einde garantiecheck. Er is een gratis controlebeurt uitgevoerd zodat ik nog zeker een tijd kan rijden zonder problemen. Dus voor mij een betrouwbaar bedrijf met goede vakmensen.

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Fantastische service en goede communicatie

Ik heb een nieuwe auto gekocht met behulp van de Via Otten Zoekopdracht. Ik kreeg verschillende opties voor mijn vraag en goed en eerlijk advies over welke auto het beste past bij mijn situatie. Mijn auto heb ik al sinds jaren in onderhoud via het onderhoudsplan, gaat super! Eigenlijk nooit problemen in de auto.

Review klantenvertellen beoordelingen autobedrijf otten hoogeveen

Uitstekende service

Mijn bezoek was voor de algemene periodieke keuring (APK). In het kort:

1. komt afspraken na
2. altijd vriendelijk
3. kosten vielen mee
4. prima leenauto
5. netjes afgehandeld

Voor zover ik kan beoordelen zijn het echt professionals die ook meedenken over opties om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ik zou ze van harte aanbevelen.

Lees hier al onze beoordelingen!
HomeReviews Klantenvertellen