Onderhoud en reparatie KIA in Hoogeveen

Onderhoud en reparatie voor KIA bij Autobedrijf Otten in Hoogeveen

Op zoek naar goed en eerlijk onderhoud voor je KIA nu er geen merkdealer meer in Hoogeveen zit? Bij Autobedrijf Otten ben je aan het goede adres! Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan diverse merken auto’s, waaronder KIA. Je auto is bij ons in goede handen.

  • Het alternatief voor een merkdealer
  • In Hoogeveen, dus geen reistijd naar een andere plaats
  • Gemiddeld 30% goedkoper dan een merkdealer voor reparatie en onderhoud
  • De fabrieksgarantie blijft gewoon behouden

Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Werkplaatsafspraak maken

Behoud van fabrieksgarantie

Bij onderhoud van je KIA gaan wij altijd uit van wat de fabrikant voorschrijft. Dit is meestal afhankelijk van de kilometerstand en wat er bij het vorige onderhoud gedaan is. Door deze werkwijze blijft fabrieksgarantie van je auto behouden. Je hoeft dus niet perse naar een dealer om onderhoud uit te laten voeren.

Kennis up to date

Onze monteurs gaan regelmatig naar bijscholingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de autowereld. De werkplaats is uitgerust met allerlei nieuwe apparatuur om zo ook jouw auto qua software uit te kunnen lezen. Storingen of andere zaken in nieuwe elektronica zijn voor onze monteurs geen probleem. Ook hybride of elektrische auto’s zijn voor ons niet vreemd.

Autobedrijf Otten storing uitlezen diagnose stellen

Vervangend vervoer

Tijdens onderhoud en reparatie kun je gebruik maken van vervangend vervoer. Hiervoor hebben wij een jonge KIA Rio voor je klaar staan. Zo blijf je altijd mobiel, ook als je het even zonder je eigen auto moet doen!

Toch nog een vraag?
HomeOnderhoud & reparatie voor je auto in HoogeveenOnderhoud en reparatie KIA in Hoogeveen