Over ons

Autobedrijf Otten staat als bedrijf voor een betrouwbare en eerlijke autobranche. Wie heeft er niet de verhalen gehoord of meegemaakt over louche garages met ‘garantie tot de hoek’. Wij geloven in een respectvolle en langdurige relatie met onze klanten. Onze kijk op het vak en de omgang met onze gewaardeerde klanten en leveranciers zorgt voor een grote groep vaste, enthousiaste mensen met wie we reeds twintig jaar samenwerken.

Van het erf op de familieboerderij zijn we via onze eerste kleine garage uitgegroeid naar een volwaardig autobedrijf met acht medewerkers. We hebben jarenlange ervaring en actuele expertise in huis en nog steeds plezier in ons werk.

Wij zorgen voor goed auto onderhoud waardoor jij veilig kunt blijven rijden, dat is onze missie.

Ben je benieuwd hoe ons de afgelopen twintig jaar is vergaan? Kom gerust langs voor een kop koffie en kennismaking. We staan met plezier voor je klaar, zorgen voor je auto en vertellen – als  je het wilt horen – ons hele verhaal!


Oude gerestaureerde Volkswagen Kever op hefbrug tijdens beginjaren Autobedrijf Otten

Hier is het allemaal begonnen: in de schuur naast de boerderij.


De eerste locatie van Autobedrijf Otten met de beide eigenaren in beeld

In 1998 is Autobedrijf  E & A Otten opgericht.


Huidige locatie van Autobedrijf Otten aan de Buitenvaart in Hoogeveen

In 2009 zijn wij verhuisd naar industrieterrein Buitenvaart en is onze bedrijfsnaam gewijzigd in Autobedrijf Otten.


Autobedrijf Otten Buitenvaart afscheid Eppo

In oktober 2019 heeft Eppo in goede harmonie afscheid genomen van het bedrijf. Arjan gaat nu als enige eigenaar verder met het bedrijf.

HomeOver ons