Over ons

Autobedrijf Otten staat als bedrijf voor een betrouwbare en eerlijke autobranche. Wie heeft er niet de verhalen gehoord of meegemaakt over louche garages met ‘garantie tot de hoek’. Wij geloven in een respectvolle en langdurige relatie met onze klanten. Onze kijk op het vak en de omgang met onze gewaardeerde klanten en leveranciers zorgt voor een grote groep vaste, enthousiaste mensen met wie we al meer dan twintig jaar samenwerken.

Klik hier om bij ons binnen te kijken

Van het erf op de familieboerderij zijn we via onze eerste kleine garage uitgegroeid naar een volwaardig autobedrijf. We hebben jarenlange ervaring en actuele expertise in huis en nog steeds plezier in ons werk. Wij zorgen voor goed auto onderhoud waardoor jij veilig kunt blijven rijden, dat is onze missie.

Ben je benieuwd hoe ons de afgelopen jaren is vergaan? Kom gerust langs voor een kop koffie en kennismaking. We staan met plezier voor je klaar, zorgen voor je auto en vertellen – als  je het wilt horen – ons hele verhaal!

Het autobedrijf door de jaren heen

In april 2024 draagt Arjan het autobedrijf over aan werknemer Bas Huls. Voor velen is Bas een bekend gezicht, hij werkt immers al 12 jaar bij autobedrijf Otten. Vol motivatie en energie gaat hij als nieuwe eigenaar aan de slag!

Autobedrijf Otten Buitenvaart afscheid Eppo

In oktober 2019 heeft Eppo in goede harmonie afscheid genomen van het bedrijf. Arjan gaat nu als enige eigenaar verder met het bedrijf.

Huidige locatie van Autobedrijf Otten aan de Buitenvaart in Hoogeveen

In 2009 zijn wij verhuisd naar industrieterrein Buitenvaart en is onze bedrijfsnaam gewijzigd in Autobedrijf Otten.

De eerste locatie van Autobedrijf Otten met de beide eigenaren in beeld

In 1998 is Autobedrijf  E & A Otten opgericht.

Oude gerestaureerde Volkswagen Kever op hefbrug tijdens beginjaren Autobedrijf Otten

Hier is het allemaal begonnen: in de schuur naast de boerderij.

Over onze vakmensen

Onze ervaren monteurs gaan regelmatig op bijscholing om de nieuwste kennis en technieken te leren. Dat is ook nodig, want de ontwikkeling in de auto industrie gaat razendsnel. Zo is er tegenwoordig meer kennis nodig voor het stellen van een diagnose en is alleen een onderdeel vervangen verleden tijd. De software in een auto moet ook kloppen.

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en software om ook de elektronica in je auto uit te lezen. Dus ongeacht het merk of leeftijd van je auto, zelfs met een nieuwe, elektrische of hybride auto kun je bij ons terecht. Mochten er toch complexe storingen zijn, dan maken wij gebruik van een techlijn die verbonden is aan het opleidingsplan van de monteurs.

Als BOVAG autobedrijf bieden wij garantie op onderhoud en reparatie. Voor professioneel onderhoud aan je auto in Hoogeveen, ga je naar Autobedrijf Otten. Wil je meer weten over wie er allemaal aan je auto werkt? Je leest het op onze wie-is-wie pagina.

OOMT logo
Innovam logo
Autoniveau logo
HomeOver ons