Camperonderhoud in Hoogeveen

Om veilig en onbezorgd op reis te gaan met je camper, is onderhoud een belangrijk onderdeel. Pech is altijd vervelend, maar als je op vakantie met je camper bent zit je al helemaal niet te wachten om stil te komen staan. Regelmatig onderhoud helpt om pech te voorkomen.

Bij Autobedrijf Otten in Hoogeveen kun je ook met je camper terecht voor onderhoud, APK en reparatie. Of het nu een integraal-, half integraal-, alkoof- of buscamper is, wij weten er wel raad mee. In de werkplaats hebben wij hefbruggen staan die tot wel 4 ton zware voertuigen aan kunnen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Lees het hier….

Contactgegevens

Autobedrijf Otten
Buitenvaart 2201
7905 SZ Hoogeveen
E: info@autobedrijfotten.nl
T: 0528 – 23 10 41

Grote camper op de hefbrug bij Autobedrijf Otten in Hoogeveen

Behoud van waarde

Naast dat regelmatig onderhoud pech kan voorkomen, blijft je camper ook meer waarde houden. Mocht je de camper ooit willen verkopen, dan brengt deze meer geld op als er ieder jaar onderhoud is uitgevoerd.

Eerlijk en deskundig advies

Het eerlijke en deskundige advies van onze monteurs en service adviseur laat zien wat echt noodzakelijk is, maar ook wat eventueel ook nog even kan worden uitgesteld. Hierbij houden wij rekening met het onderhoudsschema dat de fabrikant voor jouw camper heeft opgesteld, zodat ook de eventuele fabrieksgarantie behouden blijft. Zo houdt je altijd zelf de regie in handen en kun je rekening houden met je eigen budget. Kortom: advies op maat en geen verrassingen wanneer je je camper weer komt halen!

Werkplaatsafspraak maken
HomeOnderhoud & reparatie voor je auto in HoogeveenCamperonderhoud in Hoogeveen