Speeddate met de mannen van Otten

Ben jij al bekend met Autobedrijf Otten? … Mooi! Of ben je zelfs al klant bij ons? … Nog beter! Zo niet, dan bieden wij je nu de kans om gratis en vrijblijvend kennis met ons te maken en te ervaren of we een match hebben. Daarvoor hebben wij een speeddate met de mannen van Otten in het leven geroepen. Daarmee kun je op een laagdrempelige manier onze persoonlijke service, vriendelijkheid en kwaliteit ervaren.

Autobedrijf Otten matchmaker speeddate kennismaken

Wat houdt de speeddate precies in?

Tijdens de speeddate is je auto in goede handen van een van onze monteurs, hij gaat een complete check uitvoeren. Zo weet je precies hoe de technische staat van je auto is en je krijgt gratis tips hoe je die eventueel kunt verbeteren. In de tussentijd kun je onder het genot van een goede kop koffie kennis met ons maken en een kijkje nemen in ons mooie bedrijf.

  • Gratis 40-puntencheck van je auto
  • Gratis accucheck en aircocheck
  • Gratis en vrijblijvende offerte voor eventuele verbeterpunten
  • Gratis een goede kop koffie of thee
Plan hier je speeddate

Heb je een Matchmakerbon?

Heb je via een vriend of familielid een Matchmakerbon ontvangen? Dan kun je kiezen uit een gratis speeddate of € 10,- korting bij onderhoud of reparatie. Neem deze bon ingevuld mee als je ons komt bezoeken. De gever van deze bon ontvangt dan ook korting op zijn of haar volgende werkplaatsbezoek.

Waardebon voor € 10 korting als je een nieuwe klant aanbrengt
HomeSpeeddate met de mannen van Otten