Uit(je)deuk-dag 5 juni 2019

Op zaterdag 15 juni organiseren wij speciaal voor jouw als klant een uit(je)deuk-dag. Deze dag hebben wij aangegrepen als aanleiding om ook wat andere leuke dingen te organiseren.

Wat is er allemaal te doen?

  • Uit laten deuken van kleine (parkeer)deukjes
  • Workshop eerste hulp bij auto pech (EHBAP)
  • Ramen laten tinten d.m.v. professionele folie
  • Springkussen en ranjakoe voor de kids
  • Gave voertuigen waaronder een Honda Civic type R, Audi R8, VW busjes en een Porsche tractor
  • Hapje en een drankje

Uit laten deuken van kleine (parkeer)deukjes

Onze uitdeukspecialist Denny van Denny’s restyle service is hier deze ochtend om kleine (parkeer)deukjes uit je auto te halen.
Uitdeuken zonder spuiten of (restylen) is een speciale techniek waarmee kleine deukjes zoals parkeer- en hagelschade hersteld kunnen worden zonder spuiten. Een klein deukje kunnen wij er voor een paar tientjes al uit halen.

Meld je hier aan, zodat wij een planning kunnen maken voor deze ochtend. De kosten worden ter plekke bepaald en is afhankelijk van de grootte en hoeveelheid deukjes.

VOL = VOL

 


Workshop Eerste Hulp Bij Auto Pech (EHBAP)

 

Altijd al eens willen oefenen met het vervangen van een wiel, zelf kunnen bijvullen van vloeistoffen of in het geval van pech weten wat je kunt doen? Dan is deze workshop wat voor jou!

In kleine groepjes ga je onder begeleiding van één van onze mannen aan de slag. Lekker oefenen met professionele hulp en uitleg. Zo ben je voorbereid mocht je ooit eens met pech komen te staan.
Graag even doorgeven als je mee wilt doen.

 


Ramen tinten

 

Heb je altijd al eens de ramen van je auto willen tinten? Dan is dit je kans. Tegen een leuke prijs kunnen we dit voor je verzorgen. Meld je aan of bel/mail voor meer informatie of een prijsopgave.

 

“Door de grote ruitoppervlakken van moderne auto’s kan de temperatuur in de auto flink oplopen. Passagiers zullen vooral op warme zomerdagen blij zijn met een koele omgeving. Door een uniek productieproces behoudt je een kleurneutraal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor de bestuurder en passagiers. Zo heb je een optimaal rendement van je airconditioning!”

HomeNieuwsUit(je)deuk-dag