Schade door steenmarters voorkomen 15 mei 2019

Slang onder de motorkap die aangevreten is door steenmarterSteeds vaker zien wij auto’s in onze werkplaats die schade hebben door steenmarters. Deze kleine rovers houden van kabels, slangen en isolatiemateriaal onder de motorkap. Als eigenaar van een auto zit je niet te wachten op knaagschade, de reparatiekosten kunnen soms flink oplopen.

Een steenmarter is een beschermd diersoort die je niet mag bestrijden met gif of mag vangen. Het zijn echte nachtdieren die graag onder de motorkap van je auto zitten om deze ruimte als schuilplaats te gebruiken. Vaak gaan zij dan uit verveling knagen en bijten aan kabels en slangen.

 

Isolatiemateriaal uit de motorkap wat op de motor van de auto ligt

 

Afspraak maken voor monteren marterverjager

 

Marterverjagers

Op internet kom je diverse ‘oplossingen’ tegen om marters uit de motorruimte van je auto te weren. Van wc-blokjes, urine over je auto gieten, anti-marter spray tot complete bouwwerken van gaas onder je auto. Het nut van die huis, tuin en keuken oplossingen is echter nog nooit bewezen.

Marterschade kun je bewezen effectief voorkomen door het monteren van een professionele marterverjager. De marterverjager die wij aanbieden zendt ultrasone tonen uit, wat een steenmarter heel vervelend vindt en bij je auto wegblijft. Voor het menselijk oor is deze toon niet hoorbaar en dus veilig. Je kunt deze marterverjager bij ons aanschaffen voor €59,95 incl. montage en BTW.

Steenmarter marterverjager onder motorkap van auto

Ja, ik wil een marterverjager

 

Steeds brutaler

Dat de steenmarter steeds brutaler wordt, blijkt wel uit dit filmpje wat we tegenkwamen op social media. Iets wat je echt niet wilt onder jouw motorkap!

(Bron: StraatHumorNL)

 

HomeNieuwsSchade door steenmarters voorkomen