Ruitenwissers vervangen 13 maart 2019

Ervaar jij dat je ruitenwissers lawaai maken, strepen achterlaten of stuiteren op je voorruit? Grote kans dat je ruitenwissers versleten, uitgedroogd of beschadigd zijn. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan, een schone voorruit is een belangrijke voorwaarde als het gaat om goed zicht en dus veiligheid!

 

Wanneer vervangen

96% van de Nederlandse automobilisten vervangen ruitenwissers te laat. In veel gevallen hebben ruitenwissers na 12 tot 15 maand hun beste tijd gehad. Het synthetische rubber is uitgehard en je zult sneller strepen op je voorruit zien. Het is dan tijd om ze te laten vervangen. Fabrikanten geven vaak aan om ruitenwissers ieder jaar te vervangen. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken wij naar de staat van je ruitenwissers en hoe lang wij verwachten dat ze nog mee gaan.  Mochten ze hun langste tijd hebben gehad, dan zorgen we ervoor dat je de juiste ruitenwissers gemonteerd krijgt.

 

Wist je dat….

Er veel verschillende soorten ruitenwissers bestaan. Diverse lengtes, merken, verschil in kwaliteit en prijs, materiaal, voor de kant van de bestuurder of passagier. Om hier een goede keuze in te maken is voor een leek best lastig. Wij hebben de meeste soorten op voorraad liggen, dus ook voor jouw auto.

 

Werkplaatsafspraak maken

 

HomeNieuwsRuitenwissers vervangen