Nieuwe eigenaar voor Autobedrijf Otten 22 maart 2024

Graag willen we je op de hoogte brengen dat vanaf 1 april 2024 Autobedrijf Otten overgenomen wordt door Bas Huls. De meeste klanten kennen Bas al wel, aangezien hij ook al bijna 12 jaar werkzaam is bij ons als monteur. Ooit begonnen als leerling-monteur en straks verder als eigenaar van Autobedrijf Otten, mooi verhaal toch!

Overname autobedrijf Otten Hoogeveen

Ruim 25 jaar geleden zijn Arjan en Eppo aan het avontuur Autobedrijf Otten begonnen. De eerste 10 jaar met z’n tweeën aan de Stephensonstraat en daarna samen met het personeel het autobedrijf geprofessionaliseerd en gebracht tot waar het nu staat.

 

Arjan: “Na 25 jaar aan het roer gestaan te hebben is het voor mij tijd om wat anders te gaan doen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een opvolger. Dat ik al een nieuwe opvolger in huis had, dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. Voor het team vind ik dit wel fantastisch, zij blijven samenwerken en kennen elkaar al jaren. Voor de klanten is het ook heel goed nieuws, Bas is opgeleid met de Otten visie, ik had geen beter vervolg kunnen wensen!”

Een monteur werkt aan de remmen van een auto

Bas: “Toen ik van Arjan hoorde dat hij op zoek ging naar een opvolger had ik direct het gevoel dat dit een geweldige kans voor mij zou zijn. Ik wil graag deze nieuwe opvolger zijn en ben gaan onderzoeken of ik het autobedrijf over zou kunnen nemen. Achter de schermen zijn we hier gezamenlijk al een tijdje mee bezig, maar het komt nu echt dichtbij. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team het autobedrijf verder voort te zetten.”

HomeNieuwsNieuwe eigenaar voor Autobedrijf Otten