Onderhoud en reparatie Nissan

Autobedrijf Otten onderhoud en reparatie Nissan

Op zoek naar goed en eerlijk onderhoud voor je Nissan? Bij Autobedrijf Otten in Hoogeveen ben je aan het goede adres! Het alternatief voor de merkdealer. Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan diverse merken auto’s, waaronder Nissan. Je auto is bij ons in goede handen.

Ik wil graag een afspraak maken

 

Behoud van fabrieksgarantie

Bij onderhoud van je Nissan gaan wij altijd uit van wat de fabrikant voorschrijft. Dit is meestal afhankelijk van de kilometerstand en wat er bij het vorige onderhoud gedaan is. Door deze werkwijze blijft fabrieksgarantie van je auto behouden. Je hoeft dus niet perse naar een dealer om onderhoud uit te laten voeren.

Kennis up to date

Onze monteurs gaan regelmatig naar bijscholingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de autowereld. De werkplaats is uitgerust met allerlei nieuwe apparatuur om zo ook jouw auto qua software uit te kunnen lezen. Storingen of andere zaken in nieuwe elektronica zijn voor onze monteurs geen probleem. Ook hybride of elektrische auto’s zijn voor ons niet vreemd.

Autobedrijf Otten storing uitlezen diagnose stellen

 

Vervangend vervoer

Tijdens onderhoud en reparatie kun je gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijf je altijd mobiel, ook als je het even zonder je eigen auto moet doen!

Toch nog een vraag?
HomeOnderhoud en reparatie Nissan