Goed nieuws! Vanaf nu 12 maanden BOVAG garantie 29 juni 2022

Vanaf 1 juni 2022 leveren wij auto’s met het BOVAG all-in rijklaarpakket standaard af met 12 maanden garantie. Dit was voorheen 6 maanden. De aanleiding hiervoor is dat de Europese wetgeving over wettelijke garantie is gewijzigd.

BOVAG garantie nieuws

De prijzen zoals wij ze tonen op onze occasions pagina is altijd inclusief BOVAG all-in rijklaar pakket t.w.v. 795 euro. Bij dit pakket is inbegrepen:

✅ 12 maanden BOVAG garantie
✅ 14 dagen BOVAG omruilgarantie
✅ Ieder jaar gratis Otten Pechhulp Europa*
✅ Onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant
✅ Airco servicebeurt
✅ Nieuwe APK
✅ Gratis einde garantiecheck

* Uitsluitend als het onderhoud jaarlijks door Autobedrijf Otten wordt uitgevoerd.

Voor jou als klant kan dit dus nog wel een extra reden zijn om voor ons als BOVAG-bedrijf te kiezen. Aangezien je vanaf nu één jaar lang een beroep doen op BOVAG Garantie en op de bemiddeling van BOVAG Hulp bij Klachten. BOVAG Garantie op reparatie blijft ongewijzigd zes maanden.

Hulp nodig bij aankoop van een auto?

Lees hier meer over hoe wij je gratis kunnen helpen bij je zoektocht naar een andere auto.

 

Wat valt er precies onder BOVAG Garantie?

Onder de BOVAG Garantie op aankoop vallen gebreken die binnen de garantieperiode zijn ontstaan of gebreken die niet waarneembaar waren bij de aankoop. Het moet echt gaan om een gebrek. Met andere woorden: het onderdeel is kapot en het voldoet niet meer aan de norm die de fabrikant heeft voorgeschreven. Bij slijtage van een onderdeel dat nog binnen de norm valt, is er geen sprake van een gebrek. Uitzonderingen op de garantie zijn ruiten, radio, banden en accessoires.

Wil je er meer over lezen? Je vindt hier de algemene BOVAG voorwaarden.

HomeNieuwsGoed nieuws! Vanaf nu 12 maanden BOVAG garantie